Persahabatan Mengeratkan Tali Silaturrahim Antara Kita..

Isteri Ajak David Beckham Buat Hubungan Seks Lima Kali Sehari


ISTERI pemain bola sepak David Beckham, Victoria Beckham, teringin untuk mempunyai anak lagi. Oleh sebab sudah tidak sabar, Vic sanggup mengajak David untuk melakukan hubungan seks sebanyak lima kali sehari.

Ajakan tersebut dilakukan saat pasangan itu bercuti di kepulauan Caribbean walaupun David mengalami kecederaan.

"Dia tidak mengeluh tetapi dengan keadaan kaki dibalut dengan kain dan seperti melakukan 'olahraga' di tempat tidur lima kali sehari, sungguh berat," ujar seorang teman pasangan itu kepada The Sun semalam.

Menurut sumber itu lagi, Victoria memang sangat obses untuk hamil lagi. Sebab itu anggota kumpulan Spice Girls itu mempunyai jadual yang menetapkan bila dia perlu melakukan hubungan intim dengan suaminya.

Setelah 'panas' bercuti di Caribbean, kini David beristirehat di rumah mereka di Los Angeles. Sedangkan Vistoria melakukan aktiviti perniagaan di London.

David mengatakan kepada rakannya yang dia sedang berusaha keras memulihkan kesihatannya. Dia mengaku sungguh penat dengan isterinya.

Sehingga kini, Victoria sedang berusaha untuk memiliki anak perempuan kerana sebelum ini dia sudah melahirkan tiga anak lelaki iaitu Brooklyn Joseph, Romeo James dan Cruz David.

No comments:

[url=http://bitcofarm.com/home?r=whitect30][img]http://bitcofarm.com/img/banner1.gif[/img][/url]
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails