Persahabatan Mengeratkan Tali Silaturrahim Antara Kita..

Nurul Huda jadi Zaiton Sameon?


RASA-RASANYA ramai orang sudah tahu dengan status filem Zaiton: Ceritaku arahan Fauziah Nawi yang terpaksa dihentikan pembikinannya kerana kononnya penerbit tidak puas hati dengan mutu rakaman yang dilakukan.

Macam-macam cerita juga dah muncul, ada yang kata hasil kerja Fauziah Nawi harus dirombak semula serta tidak menepati kriteria sebuah filem dan semua hasil penggambaran langsung tidak boleh diguna pakai.

Diva terfikir juga, alangkah ruginya semua pihak kerana Diva tengok kesungguhan Mislina yang sanggup membotakkan kepala semata-mata untuk merealisasikan watak Zaiton yang cedera parah selepas kemalangan jalan raya.

Tutup buku. Penerbit dah tak suka jadi filem itu pun terbengkalai macam rumah tak sudah. Tiba-tiba, Diva dapat satu informasi mengatakan pembikinan filem berkenaan akan dimulakan dengan segala-galanya baru, pelakon baru serta pengarah baru. Nak tahu satu kejutan, ada ura-ura kata, penyanyi kulit hitam manis, janda cantik cun bergetah Nurul Huda Wahab bakal bawa watak Zaiton menggantikan Mislina. Dari segi rupa dan suara, rasanya tak ada masalah, tapi mungkin ada yang akan bandingkan skil lakonan Nurul dan Mislina pula lepas ni. Kita tunggu dan lihat sahaja. Harap jadilah kali ini.

No comments:

[url=http://bitcofarm.com/home?r=whitect30][img]http://bitcofarm.com/img/banner1.gif[/img][/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails