Persahabatan Mengeratkan Tali Silaturrahim Antara Kita..

Jangan fitnah - Sleeq

BERITA ini memang mengejutkan Syed. Ada orang kuat sebuah stesen TV tempatan membawakan cerita ini yang mengatakan kumpulan Sleeq sebenarnya tak boleh menyanyi live! Betul ke macam tu? Isk... Tak baik tabur fitnah pada mereka memandangkan kedua-dua anak muda asal Singapura itu memang berbakat besar. Jangan main hentam bawa cerita sahaja. "Aku tak tipu kau okey. Aku sendiri dah tengok mereka buat beberapa persembahan sebelum ini. Kalau tengok pada mata kasar memang mereka antara gandingan yang memang menjadi. "Tengok sahaja lagu mereka sebelum ni. Gandinglah dengan sesiapa sahaja mesti menjadi punya. Lagu-lagu dengan Ramlah Ram, Najwa Latif dan Aaron Aziz misalnya, memang dapat tempat. "Kena ingat lagu tu adalah lagu rakaman di studio. Tapi bila live nampak sangat tak boleh belah! Haruk entah ke mana. Sampai sekarang masih ada orang stesen TV merungut tentang perkara ini," kata sumber ini. Syed anggap ini cerita yang cuba dibawa oleh orang-orang yang kurang senang dengan Sleeq. Tak baik menilai persembahan Sleeq hanya melalui beberapa persembahan semata-mata. Bila bergandingan berdua atas pentas kena ambil kira sound system, alatan muzik dan macam-macam lagi. Kalau peralatan 'haruk' yang disediakan, macam mana nak sedap. Tak gitu?

No comments:

Translation Services
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails